Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър бТВИскаме оставката на министър Младен Маринов

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВИскаме оставката на министър Младен Маринов
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Вътрешният министър е тежко зависим, но не от шефа си. Трябва да поеме отговорност и за побоите над младежите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

Искаме оставката на министър Младен Маринов по доста аргументи. Той някъде с е скри. На първо място има тежко полицейско принуждение във връзка с млади образовани хора на митингите. Хвърляни са по лечебните заведения оковани в белезници, защото са били арестувани, без да бъде обявено на околните им. За това би трябвало да се носи отговорност и не може да носи отговорност шефа на Столична дирекция на вътрешните работи. Второ - кошмарът в Росенец. Там беше изработен опит за етнически конфликт. Местният началник на полицията си подаде оставка и Младен Маринов му я отдръпна. Еми като я отдръпна, ще носи отговорност. 

Това разяснява в ефира  на бТВ ген. Атанас Атанасов. 

Освен това излезе едно следствие, наречено " Осемте джуджета ", в което има съответни данни, че патрулки на Министерство на вътрешните работи вървят да пазят мафиоти, които подмолно вземат решение правосъдни каузи. Кой ще носи отговорност за това!?, разяснява той.

Отдавна настоявам, че Маринов не е министър на Бойко Борисов. Неговите връзки със задкулисието са доста дебели. Още като бях в Народното събрание предоставиха информация на Румяна Бъчварова да го уволни. Тя не посмя да каже нищо и написа на един вестник: " нищо не зависи от мен ". Тогава му желаеха оставката на Маринов, тъй като върви в един хотел " Амстердам ", където се оферират квалитетни услуги, които ми е неловко да назова. Този човек е тежко подвластен, и то не шефа си. Но най-много би трябвало да носи отговорност за тежко пребитите младежи на митингите, якоментира генералът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР